Όλα μας τα προϊόντα είναι ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ειδικά για εσάς γι’ αυτό και η πολιτική αλλαγών είναι ιδιαίτερα αυστηρή.

Παρακαλούμε ακολουθήστε σωστά την διαδικασία παρακάτω.

Στην περίπτωση των παπουτσιών αλλαγή γίνεται ΜΟΝΟ στο νούμερο και ΜΟΝΟ μια φορά.

Σε περίπτωση αλλαγής, υπάρχει μια χρέωση 10€ η οποία αφορά τα έξοδα αποστολής (από και προς τον αγοραστή) και επιβαρύνουν τον πελάτη. Η ακριβής διαδικασία είναι:

  1. Μας ενημερώνετε ότι επιθυμείτε αλλαγή προϊόντος είτε στο email : info@korinahandmadestories.com, είτε στο 2112154488 (9π.μ. – 17.00π.μ.)
  2. Αποστέλλουμε την Courier Center να παραλάβει το προϊόν το οποίο και ελέγχουμε ώστε να είναι στην αρχική του κατάσταση.
  3. Άμεσα σας στέλνουμε το νέο νούμερο ή το νέο προϊόν, όπου και με την παραλαβή πληρώνετε το αναγραφόμενο ανωτέρω ποσό στην εταιρία κούριερ.

Για λόγους υγιεινής δεν γίνονται αλλαγές ή επιστροφές σε σκουλαρίκια.

Τα παπούτσια πρέπει να δοκιμάζονται σε καθαρό πάτωμα ή σε χαλί, καθώς για να γίνει δεκτή η επιστροφή θα πρέπει η σόλα να μην είναι λερωμένη. Το κουτί των παπουτσιών θα πρέπει επίσης να προστατεύεται επαρκώς κατά την επιστροφή ώστε να μην υποστεί καμία φθορά.

Αποτυχία Παράδοσης – Άρνηση Παραλαβής

– Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής δέματος, ή καθυστέρησης ή αμέλειας ως προς την παραλαβή του δέματος, με αποτέλεσμα την επιστροφή του, η χρέωση που αντιστοιχία στα μεταφορικά της αποστολής, κοστολογείται στα 10€ (5€ Η ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΚΑΙ 5€ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ). Σε περίπτωση μη καταβολής του ανωτέρω ποσού εντός 3 εργάσιμων από την ημέρα επιστροφής του δέματος, η εταιρία μας κινείται νομικά για την αποζημίωση της.