ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

H Korina Handmade Stories σας παρέχει τη δυνατότητα επιστροφής της παραγγελίας σας εντός 7 ημερολογιακών ημερών.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που αποστάλθηκαν από την εταιρία και παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές. Η συσκευασία τους θα πρέπει να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν σε άριστη κατάσταση (χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες) και με όλα τα έγγραφα της αποστολής (π.χ. Δελτίο Αποστολής, Απόδειξη Λιανικής κλπ). Επιστροφές οι οποίες δεν πληρούν τις παραπάνω συνθήκες ΔΕΝ γίνονται αποδεκτές και επιστρέφονται στον πελάτη.

Επιστροφές ΔΕΝ γίνονται επίσης δεκτές σε προϊόντα προσωποποιημένα ή ειδικής παραγγελίας.

Για λόγους υγιεινής δεν γίνονται αλλαγές ή επιστροφές σε σκουλαρίκια.

Τα παπούτσια πρέπει να δοκιμάζονται σε καθαρό πάτωμα ή σε χαλί, καθώς για να γίνει δεκτή η επιστροφή θα πρέπει η σόλα να μην είναι λερωμένη. Το κουτί των παπουτσιών θα πρέπει επίσης να προστατεύεται επαρκώς κατά την επιστροφή ώστε να μην υποστεί καμία φθορά.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Σε περίπτωση επιστροφής τα έξοδα για την επιστροφή και την παραλαβή της παραγγελίας θα πρέπει να καλυφθούν από τον πελάτη.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Επικοινωνήστε μαζί μας!
Επικοινωνήστε μαζί μας με email στην διεύθυνση info@KorinaHandmadeStories.com, αναφέροντας το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό παραγγελίας σας, καθώς και το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή του προϊόντος. Εναλλακτικά μπορείτε να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο (+30) 2112154488

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας ανά πάσα στιγμή εντός 24 ωρών χωρίς επιβάρυνση εφόσον το επιθυμείτε με email στο info@KorinaHandmadeStories.com ή τηλεφωνικά στο (+30) 2112154488.